Tilhengermonterte flishuggere fra Jensen

Effektiv, pålitelig, lite vedlikehold og langvarig

Med mer enn 130 års erfaring i utvikling og produksjon av flishuggere, vil vårt mangfoldige utvalg av produkter gjøre det mulig for deg å finne det du leter etter.

Jensen er tysk kvalitet med robust design, med overlegen ytelse og utmerket service.

Ta kontakt med oss på telefon 56 14 44 44 eller på post@hyme.no, og få informasjon om det du lurer på eller for å bestille.

Vi ordner finansiering!

Trenger du finansiering? Ikke noe problem. Vi tilbyr finansiering i samarbeid med de største tilbyderne i Norge.

Finansieringseksempel
Leasing ved kjøp på kr 199 000.
Terminbeløp kr 2730 eks mva.
Leasingvarighet 84mnd / 7år.
4,15% nominell rente.
Etableringsgebyr kr 3250.

Har du spørsmål om finansiering kan du ringe SG Finans direkte på 21 63 20 00 for mer informasjon.

Send oss en uforpliktende forespørsel

Produktdetaljer

Kraftig dieselmotor
Velg mellom to kjente motormerker, den vannavkjølte Kubota-motoren eller den luftkjølte Hatz-motoren. Begge typene er tilgjengelige med ulike kraftnivåer som er perfekt tilpasset dine behov.

Innmating
Du kan velge mellom en fast eller en kompakt, nedbrettbar innmating.
Begge er utstyrt med en sikkerhetsstang. Avhengig av innmatingskontroll, brukes den som en kontrollstang eller som nødstoppstang.

Trykknapp innmatingskontroll
Jensen tilbyr to alternativer for kontroll av innmating. Det manuelle hydrauliske systemet som fjerne behovet for elektriske kontroller helt, eller et opplyst, berøringsfølsomt kontrollpanel hvor det ikke er mulighet for vann- og vibrasjonsproblemer knyttet til elektrisitet. Dette alternativet gir maksimal sikkerhet og er svært brukervennlig.

Avansert innmatingssystem (Intermeshing Feed Roller)
Dette er designet for å gripe og ta bort det vanskeligste materialet. To horisontale matruller er tidsbestemt gjennom en presisjons girkasse som gjør at rullene kan låses sammen for maksimal grep på lite gripbart materiale, så vel som stort tømmer. Den konvensjonelle huggeren har en motor som driver hver matrulle. Det betyr at kraften til hver rulle er konsekvent sterk uansett materiale.

Automatisk overbelastningsregulator
Alle Jensenmaskiner kan leveres med en automatisk overbelastningsregulator. Denne elektriske enheten overvåker kjørehjulets hastighet, og forhindrer at tømmeret trer inn i svinghjulet når svinghjulet faller under et forhåndsinnstilt nivå. Dette gjør det mulig for motoren og svinghjulet å bygge opp fart igjen før valsene er igjen tilkoblet for å fortsette huggeprosessen.

Åpent svinghjulssystem
Svinghjulet er hjertet til enhver flishugger. To kniver som kutter hele bredden på tømmeret montert på et stort svinghjul med åpne topper, betyr at det ikke er noe som hindrer at materialet forlater svinghjulet. Fire fullbredde utkasterfinner plukker opp materialet og kaster det ut av kammeret, i stedet for å stole på luft for å blåse materialet. Dette betyr at å fjerne grønt, vått materiale ganske enkelt ikke er et problem, og blokkeringer er nesten uhørt.

 

Knivblad
Kutteknivene kan slipes og har en dobbel kant for optimale skjæreforhold og har meget god kuttekvalitet. Hakkebladene støttes også på skjæreplaten for ekstreme belastninger. Installasjon eller utskifting er en enkel prosess.

Enkel å fjerne ambolt
En helt klar kant på ambolten (bedkniv) er like viktig som å ha skarpe kniver. En slitt ambolt vil legge betydelig stress på maskinen. Jensen-ambolten tar bare 5 minutter å bytte.
Et lite deksel og en 1 klembolt er alt som trengs å fjernes, slik at du kan fjerne ambolten med en glidehammer. Ambolten er dobbeltsidig for maksimal effektivitet.

Dobbelskivet kamsystem
For høykvalitets treflis er det en spesiell dobbelskive som er tilgjengelig med et kamsystem. Etter at knivene har kuttet materialt, kaster det roterende svinghjulet de større flisene til huggerammen hvor de knuses i mindre stykker mellom kamrene på kammen.
Størrelsen og kvaliteten på chipsene/flisen er egnet for oppvarming og energisystemer. Det dobbelte kam systemet er tilgjengelig for modellen A425 og større.

Robuste designede maskiner
Jensen-maskinene har en robust konstruksjon som gjør de mer enn velegnet til jobb under vanskelige forhold. Bruken av stål for nesten alle komponenter, fra fôringen og kutt gjennom til chassiset opp til panelet har vist seg vellykket, gang på gang.
Maskinene er konstruert for å utholde støt og tung belastning. Det øker levetiden og er et klart tegn på kvalitet.

Forpliktet til høye krav
Våre maskiner oppfyller gjeldende standarder og krav i henhold til DIN EN 13525. Våre innmatere er produsert i henhold til CE-standarden. Vi velger alltid leverandører som sikrer oss høyeste kvalitet. Vi bruker bare komponenter fra ledende produsenter.

Drift og service
Enkelhet er nøkkelen!  Alt er lagt til rett for optimale forhold for alt vedlikeholdsarbeid som også sikrer kostnadseffektivitet. Det blir ikke mye raskere å vedlikeholde en maskin en disse maskinene.